GÖRDES BELEDİYESİ KONUT PROJELERİ

Gördes Belediyesi, göreve geldiği günden bu yana ilçede hayata geçirdiği konut projelerine yenilerini eklemeye devam ediyor. Gördes Belediyesi'nin ilçeye kazandırdığı önemli konut projelerinden olan 56 dairelik Gördes Evleri projesinde sona yaklaşıldı. Çok yakında tamamlanması beklenen Gördes Evleri diğer konutlara göre daha kullanışlı olması ve 2+1 evlere göre geniş olması nedeniyle beğeni topluyor.

Sosyal Konut Projesi'nin maliyeti ise 4.321.000.00 TL . Gördes Belediyesi 22 konutluk Akdeniz Evleri'yle devam ettirdiği konut projelerini geçtiğimiz günlerde temelinin atıldığı 6 daire ve bir işyerinin yer aldığı konut projesiyle sürdürüyor.

Projenin Diğer Resimleri
Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....