RECEP TAYYİP ERDOĞAN SPOR KOMPLEKSİ (FUTBOL SAHASI)

Gördes Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün 2010 yılında imzaladığı protokol sonrası başlayan çalışmalar neticesinde Gördes'e güzide bir spor merkezi kazandırıldı. 2010 yılından bu yana; kapalı spor salonu zemin yenileme ve spor aletleri alımıyla, kapalı halı saha yapımıyla ve son olarak sentetik çim zeminli futbol sahasının tamamlanmasıyla tam bir spor tesisi oluşumu sağlandı. Kapalı spor salonu, kapalı hala saha ve sentetik çim zeminli futbol sahasıyla tam donanımlı bir spor tesisi Gördesli vatandaşların hizmetine sunuldu. Oluşan bu tesise Gördes Belediye Meclisince Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi ismi verildi. Futbol sahası yapılan çalışmalar sonunda FİFA Standartlarına uygun olan 76x117 metre boyutuna yükseltildi. Altyapı çalışmaları tamamlanarak; sentetik çim montajı yapıldı. Yaklaşık 1,5 milyon yatırım ilçeye kazandırılan spor tesisi için geniş kapsamlı  çevre düzenleme çalışmaları yapıldı. Daha önce çamur ve kum olan tribünler yeniden düzenlendi. 1230 kişilik kapalı tribünle tam bir spor tesisi sporseverlerin hizmetine sunuldu.

Projenin Diğer Resimleri
Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....