PARKE TAŞI KAPLAMA VE YOL ÇALIŞMALARI

Gördes Belediyesi parke taşı kaplama ve yol çalışmalarına merkez ve mahallelerde tüm hızıyla devam ediyor. Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol'un göreve gelmesiyle Parke taşı üretim tesisinin üretim kapasitesi günlük 500 m2 'ye çıkarıldı. Kum çakıl ocağıyla  entegre olarak çalışmalarını sürdüren Gördes Belediyesi 2009'dan bu yana büyük bir özveriyle parke taşı yol kaplama hamlesinde bulunuyor. 2014-2017 yılları arasında büyükşehir yasasıyla birlikte merkez ve mahallelerde yaklaşık 300.120 metre kara parke taşı kaplama çalışması yapılarak vatandaşlara büyük bir hizmet yansıtıldı. Yine aynı oranda merkez ve mahallelerden gelen yol çakıllama talepleri de yerine getirildi.

Projenin Diğer Resimleri
Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....