KOCAMURTLUK MESİRE ALANI PROJESİ

Gördes'in en güzel yerlerinden olan mesire alanına yapılacak olan Kocamurtluk Mesire Alanı Projesi'nin yer teslimi yapıldı. Gördes Belediyesi ve İller Bankası ortaklığında yapılacak olan projede seyir kulesi, kır düğün salonu, kır lokantası, spor alanları, oyun parkları, piknik alanları, bisiklet yolları, yürüyüş yolları gibi birçok özellik bulunuyor. 2017 sonuna kadar tamamlanması planlanan Kocamurtluk Mesire Alanı Projesi'nin yaklaşık maliyeti 2.600.00.00 TL .

Projenin Diğer Resimleri
Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....