GÖRDES KÖPRÜBAŞI YOLU PROJESİ

Kamulaştırma sorunlarından dolayı bir süre aksayan Gördes-Köprübaşı yolunda hızla başlatılan çalışmalarda son 7 km'ye girildi. Kalan 7 km mesafede yol açma, dolgu çalışmaları ve istinat duvarı çalışmaları devam ederken, tamamlanan kısımlarda belirli aralıklarla asfaltlama yapıldı. Yüklenici firma yetkilileri altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından 2017 yılı asfaltlama sezonunun açılmasıyla birlikte Gördes-Köprübaşı yolunun tamamlanacağını belirtti.

Projenin Diğer Resimleri
Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....