GÖRDES AKHİSAR YOLU PROJESİ

2015 yılında temeli atılan Gördes'in en büyük problemi olan Gördes-Akhisar yolunda virajlar için genişletme ve dolgu çalışması devam ediyor. Başlatılan çalışmalar sonucunda virajların tamamına yakını genişletilerek sıfıra indirilmiş olacak. Gördes-Akhisar yeni yolu eski yola göre daha güvenli olacak. Virajlar yüksek ölçüde azaltılacak. Eğimler azaltılarak, yol genişletilecek ve araç arkası beklemeler sona erecek. Gördes-Akhisar yeni karayolu 1A kalite standartlarına çıkacak. İçerisinde 2 adet çevre yolu da bulunan projenin maliyeti yaklaşık 65 Milyon Lira civarında.

Projenin Diğer Resimleri
Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....