DOĞLGAZ PROJESİ

Gördes Belediyesi, Gördes Kaymakamlığı ve Gördesli vatandaşların desteğiyle  tarihi bir başarıya imza atarak Türkiye'deki 30 ilçenin içinde yer aldığını Doğalgaz Projesi'nde çalışmalar devam ediyor.  İstanbul-İzmir Doğalgaz hattından ayrılarak toplam 50.450 metrelik bir hat ile doğalgazı Gördes'e iletecek güzergahta yapılacak çalışmaların iş planı, aplikasyon ve şantiye kurulumunu tamamlanarak, güzergah açma çalışmalarına başlandı. Hat Akhisar'ın Tütenli mahallesinden başlayarak Gördes'te son buluyor. Hatların 2017 yılı aralık ayında Gördes'e ulaşması planlanıyor. Gördes Belediyesi'nin eksik kalan aboneleri kendi bütçesinden kredi kullanarak tamamladığı Doğalgaz Projesi'nin maliyeti 15 Milyon Lira civarında. Gördes'in doğalgazdaki bu başarısı başta çevre ilçelerde olmak üzere, Gördes'e göre kıyaslandığında nüfus bakımından oldukça yüksek rakamlı olmasına rağmen doğalgaz bulunmayan ilçeleri kıskandırıyor.

Projenin Diğer Resimleri
Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....