Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (Toki) Konut Satış İlanı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 39 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile 16 Mayıs 2018 - 29 Haziran 2018 tarihleri arasında Açık Satışa sunulacaktır. Satış ilanıyla ilgili ayrıntılı bilgi için aşağıdaki bağlantıları tıklayınız.

Satış Duyurusu / Ön Bilgilendirme Formu
Satış Fiyatları

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ.....