KREDİ YURTLAR KURUMU GÖRDES ÖĞRENCİ YURDU YAPILDI

İlçemize yüksek öğrenim yurdu yapılarak ve yüksekokul öğrencilerimizin konaklama sorunu giderildi. Yapımı tamamlanan yurdun temel atma törenine Belediye Başkanımız Muhammet Akyol, Vali Halil İbrahim Daşöz, milletvekillerimiz Recai Berber, Muzaffer Yurttaş ve Selçuk Özdağ katılmıştı.

Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....