İMAM HATİP LİSESİ PANSİYON YAPIMI

Valilik makamında imzalanan protokol çerçevesinde, Gördes Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından yapılan proje ile Gördes İmam Hatip Lisesi’ne yurt kazandırılıyor.

Aynı zamanda yurt binasının yanına öğrencilerin öğrendiklerini uygulamaları için Uygulama Mescidi yapılıyor. İlçemiz Divan Mahallesi’nde bulunan İmam Hatip Lisesi Öğrenci Yurdu 240 öğrenci kapasitesine sahip. Yurt İmam Hatip Lisesi öğrencilerine daha iyi şartlarda öğrenme imkânı sağlayacak.

Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....