FATİH ORTAOKULU EK DERSLİK YAPIMI

Belediye Başkanımız Sn. Muhammet Akyol’un girişimleri, valimiz ve milletvekillerimizin destekleriyle ilçemize eğitim alanında bir yatırım daha kazandırmış oldu. Öğrenci kapasitesini karşılayamaz hale gelen Fatih Ortaokulu’nun girişimlerimiz sonucunda büyük bir sorunu çözüldü.

Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG.....