Taşeron Kadrosu Sözlü Sınav İlanı

Gördes Belediyesi'nde sınava girmeye hak kazanan işçilere 20, 21, 22 Mart 2018 tarihlerinde Gördes Belediyesi Kültür Sarayı Çok Amaçlı Salonunda sözlü sınav, şantiye ve işyerlerinde ise uygulamalı sınav gerçekleştirilecektir.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ.....