ŞEHİR İÇİ ELEKTİRİK DİREKLERİ ve TRAFİK LAMBALARI ÇALIŞMARI

Belediyemiz elektrik tellerinin yer altına alınması gibi başarılı bir alt yapı hizmetinin daha altına imza attı. Aylar önce yüklenici firma aracılığıyla başlatılan projenin sonuçlanmasıyla Gördes sokakları eski elektrik direklerinden kurtuldu.

Bunun yanı sıra ilçemizde trafiği rahatlatmak adına Kültür Sarayı önünde bulunan kavşağa trafik lambaları konuldu. Elektrik tellerinin yer altına alınması ve ana yol boyunca yeni aydınlatma direklerini dikilmesiyle, ilçemiz modern aydınlatma sistemine kavuştu.

Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....